Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Messenger bag

Τσάντα ταχυδρόμου

Αγαπημένες μου φίλες, ως νέο μέλος στη μπλογκογειτονιά, σας καλωσορίζω στο σπιτάκι μου.

Σας παρουσιάζω την καινούρια μου τσάντα ταχυδρόμου που θα φοράω όλο καμάρι. Χρησιμοποίησα υφάσματα επιπλώσεων. Σας αρέσει;

Dear friends, as a new member in the blog-neighbourhood, I welcome you to my place.

I proudly present you my new messenger bag. I used upholstery fabrics. Do you like it?



Ιδού και το πατρόν:

Here is the pattern:


Source: https://gr.pinterest.com/pin/559713059908758544/



40 σχόλια:

  1. Τι υπέροχη τσάντα!
    Μου άρεσαν και τα κουμπώματα πάρα πολύ.
    Γειά στα χεράκια σου.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ, Ρένα μου. Χαίρομαι που σου αρέσει η νέα μου τσάντα. Νομίζω θα με βολέψει πολύ. Χωράει τα πάντα!

      Διαγραφή
  2. Καιρό έχω να μπω σε νέο σπιτάκι !!!Καλορίζικο και να σου πω χαίρομαι που θα μοιραζόμαστε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες!!
    Η τσάντα σου είναι υπέροχη , με ωραία χρώματα άψογα ραμμένη !!
    Ευχαριστούμε πολύ για το πατρόν , το αποθηκεύω και σίγουρα μου χρειάζεται !!
    Να είσαι καλά με ότι κάνεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλ, καλή μου φίλη, καλωσόρισες στο σπιτάκι μου. Τιμή μου να με επισκέπτονται τόσο ταλαντούχες δημιουργοί όπως εσύ. Χαίρομαι που σου αρέσει η τσάντα μου. Ελπίζω κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσεις το πατρόν για να φτιάξεις τη δική σου όμορφη τσάντα.

      Διαγραφή
  3. Αν μ΄αρέσει, λέει? Και πολύ, μάλιστα!! Οι λεπτομέρειες του κουμπώματος τόσο χαριτωμένες! Μπράβο, Mia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες στο μπλογκοσπιτάκι μου, καλή μου γειτόνισσα. Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η δημιουργία μου. Χαίρομαι και για τα καλά σου λόγια για το κούμπωμα, γιατί το έκοψα μόνη μου από δέρμα και, αφού ήταν αδύνατο να περάσει από τη ραπτομηχανή, το τοποθέτησα με τρουκς.

      Διαγραφή
  4. Το πόσο μας βοηθάει που βάζεις πατρόν δεν λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου, καλή μου φίλη, σ' ευχαριστώ πολύ. Θα χαρώ πολύ να χρησιμοποιήσεις κάποιο ή κάποια από τα πατρόν και να φτιάξεις τις δικές σου όμορφες δημιουργίες.

      Διαγραφή
  5. Μπράβο Μία, πολύ καλή δουλειά..
    Καλώς ήλθες στην μπλοκογειτονιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καλωσορίζω στο μπλογκοσπιτάκι μου, Αντιγόνη μου. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια.

      Διαγραφή
  6. Ωωωωω! το όμορφες τσάντες!Έχω μία μανιούλα με τσάντες χειροποίητες. Κλέβω το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες στο μπλογκοσπιτάκι μου, Αχτίδα μου. Αγαπώ κι εγώ πολύ τις χειροποίητες τσάντες, γι' αυτό και προτίθεμαι να κάνω πολλές σχετικές αναρτήσεις. Θα χαίρομαι να "κλέβεις" τα πατρόν! Είμαι βέβαιη ότι θα τα αξιοποιείς με τον καλύτερο τρόπο.

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα Μία. Καλώς όρισες στον όμορφο κόσμο των blogs.Η τσάντα σου είναι πολύ όμορφη και πολύ . . . καλοκαιρινή. Καλοφόρετη! Καλή και δημιουργική ημέρα σου εύχομαι! Δάφνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες στο μπλογκοσπιτάκι μου, Δάφνη. Θα πίνουμε καφεδάκι και θα ανταλλάζουμε ιδέες για δημιουργίες. Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η νέα μου τσάντα.

      Διαγραφή
  8. Αυτές οι τσάντες είναι πολύ βολικές. Κι αυτή που έφτιαξες, καλά κάνεις και την καμαρώνεις! Είναι όμορφη, να τη χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ, φίλη μου. Είναι μεγάλη τσάντα και χωράει μέσα τα πάντα!!!

      Διαγραφή
  9. Πρακτική με όμορφο κόψιμο η τσάντα σου,όσο για τα χρώματα έχουν πολύ ωραίο συνδυασμό μεταξύ τους.Καλοσορισες στο club των blogger Μία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, Μαρία μου. Καλώς ήρθες στο σπιτάκι μου. Χαίρομαι που σου αρέσει η τσάντα μου. Να περνάς να τα λέμε. Θα περνάω κι εγώ από σένα. Είναι όμορφο να ανταλλάζουμε ιδέες για δημιουργίες.

      Διαγραφή
  10. Πολύ ωραία η τσαντούλα Μία.
    Προς το παρόν δεν έχω μάθει να ράβω, αλλά με μηχανή ραψίματος στο σπίτι, κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως προσπαθήσω να μάθω ( από τη μαμά βέβαια!)
    Πολλα΄φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες στο μπλογκοσπιτάκι μου, Airis. Κι εγώ από τη μάνα μου έμαθα και την υπέροχη παλιά ραπτομηχανή Singer της. Είμαι βέβαιη ότι όταν το προσπαθήσεις, θα μάθεις να ράβεις πολύ ωραία πράγματα. Η τσάντα ταχυδρόμου έχει δουλίτσα για να γίνει (περίπου 8 ώρες) και απαιτεί ραπτομηχανή, γιατί στο χέρι δε νομίζω ότι αρκεί το 24ωρο. Μπορείς όμως να ξεκινήσεις με πιο εύκολες δημιουργίες. Αν θες, ρίξε μια ματιά στην ανάρτησή μου για το τσαντάκι (pouch) που μπορείς πολύ εύκολα να το ράψεις στο χέρι και θα χρειαστείς το πολύ μισή ώρα (στη ραπτομηχανή χρειάζεται το πολύ 5 λεπτά). Είναι μόνον δύο γαζιά και να περάσεις το φερμουάρ. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  11. Έχω φτιάξει στο παρελθόν τέτοια τσαντάκια Μία μου. Στο χέρι πάντα. Στο ράψιμο με το χέρι βλέπεις τα καταφέρνω. Ραπτομηχανή είναι το όνειρό μου να μάθω , αλλά δεν κάθεται η μαμά να μου μάθει. Singer και η δική μας, αλλά ποδοκίνητη.
    Πολλά φιλιά :)

    υγ: έχω ξανάρθει βρε από δω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Airis μου, χαίρομαι να ανταλλάζουμε επισκέψεις για ιδέες και όμορφες σκέψεις. Μπράβο σου που τα καταφέρνεις με το ράψιμο στο χέρι γιατί ειλικρινά το θεωρώ πιο δύσκολο (επειδή απαιτεί περισσότερο χρόνο) αλλά και πιο δημιουργικό. Με το καλό να μάθεις τελικά ραπτομηχανή, θα δεις ότι δεν είναι δύσκολο. Θα λατρέψεις την ποδοκίνητη Singer, θα σε βοηθήσει πολύ, έχει εύκολη λειτουργία. Η δικιά μου ραπτομηχανή είναι χειροκίνητη! Γυρίζω δηλαδή το μοχλό με το ένα χέρι και με το άλλο γαζώνω. Είναι πιο δύσκολο, θέλει την τεχνική του αλλά δεν την αλλάζω με τίποτα! Είναι δώρο της πεθεράς της γιαγιάς μου στη γιαγιά μου, από εκείνη πέρασε στη μάνα μου και την κληρονόμησα εγώ!

      Διαγραφή
  12. It looks fantastic Mia. You do lots of lovely work. Barbxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Barb, how to thank you for your kind words? I am speechless! Thank you so much! I love crafting and all the creative ideas. I am glad that you like my new messenger bag. I spent 8 hours to make it!

      Διαγραφή
  13. What a wonderful and very beautiful bag, thank you so much for the pattern.
    Faith
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. This bag looks fantastic, Mia! I love its colours and shape too. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Una bolsa de cartero bien bonita. ¡ Con lo que a mí me gustan todos los bolsos!!!

    Besos 😘😘😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. What a fabulous bag Mia! I have just rekindled my interest in sewing and bought myself a new sewing machine! My old one was 40 years old and was too heavy for me to keep getting out of the cupboard, so I got a lighter one! So far I have made myself a tote bag, two zippered cushion covers and two ebook reader covers, but haven't yet tried anything more complicated. Have a lovely Sunday! Luv & Hugs. Hazel xx
    My Card Attic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you, Hazel. Wow, you are great in sewing! I am sure your creations are beautiful. Hugs, my friend.

      Διαγραφή

Love to read your comments.
Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας.