Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Handmade Rug

Χαλάκι

Αγαπημένες μου φίλες, είμαι νέα στη μπλογκογειτονιά. Σας παρουσιάζω ένα χαλάκι φτιαγμένο με κόμπους από λωρίδες ελαστικών υφασμάτων δεμένους σε πλαστικό καμβά χρωματοπωλείου. Κοσμεί το χώρο μπροστά στο ψυγείο. Ελπίζω να σας αρέσει.

Dear friends, I am new in the blogosphere. I present you my new rug made using elastic fabric knots on plastic canvas. I put it in front of my fridge. Hope you like it.


Δείτε τη διαδικασία βήμα-βήμα:
Step by step:


Source: https://uk.pinterest.com/pin/511017888951180991/

I am linking up to:

28 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο και χρηστικό το χαλάκι σου,να το χαρείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ, Ρένα μου. Να είσαι καλά. Εύχομαι και σε σένα καλές δημιουργίες. Το χαλάκι είναι εύκολη κατασκευή αλλά απαιτεί υπομονή. Νομίζω ότι η φωτογραφία το αδικεί. Έχει μαύρο, πορτοκαλί, καφέ και λαδί, αλλά νομίζω ότι δεν φαίνονται καθαρά τα χρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή.
    Σίγουρα πολύ χρήσιμο, Θα το προσπαθήσω κι εγώ.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου, δασκάλα μου, που ό,τι πιάνουν τα χέρια σου γίνεται χρυσός! Ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι που σου αρέσει το χαλάκι μου. Χρειάστηκα 20 ώρες για να το φτιάξω! Φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!Έχω την εντύπωση πως...χθες δεν υπήρχε η ..διαδικασία κατασκευής του!
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έχεις δίκιο καλή μου γειτόνισσα, ευχαριστώ για την επισήμανση, μου δίνεις ευκαιρία να εξηγήσω το λόγο. Λοιπόν: Δεν είχα βγάλει φωτογραφίες όταν έφτιαχνα το χαλάκι την περίοδο των εορτών του Πάσχα και από χθες έψαχνα συνεχώς στο διαδίκτυο για να βρω μια φωτογραφία που να δείχνει τα βήματα. Τελικά τη βρήκα στο Pinterest (ανέγραψα την πηγή) προκειμένου να βοηθήσω όσες φίλες θελήσουν να το φτιάξουν. Είναι αλήθεια ότι είμαι νέα στη μπλοκογειτονιά (είναι αυτό που λένε κάθε αρχή και δύσκολη), βιάστηκα να αναρτήσω τη δημιουργία μου και το να μη συνοδέψω φωτογραφία με τα βήματα ήταν παράλειψή μου. Στο εξής θα είμαι πιο προσεκτική. Σ' ευχαριστώ ξανά για την επισήμανση, φίλη μου.

      Διαγραφή
  5. Καλώς σε βρήκα Μια μου .. έκανα μια βόλτα και στις προηγούμενες αναρτησεις σου και μου αρεσαν παρα πολύ οι προτασεις σου και για τα πλεχτα κουμπια.. και οι σελιδοδείκτες αλλα και το χαλακι σου.. οταν δημιουργείς οτιδήποτε με αγαπη ..γινεται ομορφο..!!
    θα τα λέμε τώρα που σε βρηκα.. θα ανταλαζουμε επισκεψεις .. καλως όρισες στην γειτονια.. να περνας ομορφα με οτι και να κανεις.. φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σμαραγδένια μου, καλώς όρισες στο σπιτάκι μου. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Παρακολουθώ καιρό το μπλογκ σου, όπως και τα μπλογκ τόσων άλλων φίλων. Ασχολούμαι από το 2011 με χειροποίητες δημιουργίες, όμως μόλις τώρα έκανα το μεγάλο βήμα να αποκτήσω δικό μου μπλογκοσπιτάκι. Ναι, πλέον θα ανταλλάζουμε επισκέψεις, ιδέες και δημιουργίες. Και είμαι βέβαιη ότι θα εμπνέομαι από τα δικά σου όμορφα χειροποιήματα.

      Διαγραφή
  6. Καλώς ήρθες στην γειτονιά μας!!! Καλορίζικο το μπλογκοσπιτάκι σου!!!
    Όμορφη ιδέα η κατασκευή του χαλιού! Έχουμε ξεκινήσει και εμείς ένα λίγο μεγαλύτερο αλλά κάνει παρέα μαζί με άλλα ημιτελή αντικείμενα.
    Καλές δημιουργίες!!!
    Θα τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, φίλη μου. Καλώς όρισες στο μπλογκοσπιτάκι μου. Θα ανταλλάσσουμε επισκέψεις. Το χαλάκι μου μπροστά στο ψυγείο είναι μικρό σε μέγεθος (55x45 εκατοστά) και χρειάστηκα περίπου 20 ώρες για να το φτιάξω. Ξεκίνησα κι άλλο ένα, ιδίων διαστάσεων, αλλά έφτασα μόνον στο 1/3 του. Ελπίζω εντός του καλοκαιριού να βρω χρόνο να το τελειώσω. Συνεπώς καταλαβαίνω πόσο υπομονή χρειάζεται το δικό σου χαλάκι που είναι μεγαλύτερων διαστάσεων. Σου εύχομαι όμως με το καλό να το τελειώσεις γιατί είναι μια δημιουργία που πραγματικά αξίζει να τη βλέπεις καθημερινά και να τη χαίρεσαι μέσα στο σπίτι.

      Διαγραφή
  7. I imagine that takes a lot of work but it's a great project. Well done!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dear Tammy, welcome to my blog, please come back again. I am a new blogger. Yes, this carpet is easy, but it takes a lot of work (mine is 55x45 cm and took me 20 creative hours) but it is worthy. I put it in front of the fridge and I admire it every single day. Maybe you should try it!

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Dear Silvia, welcome to my blog. I am a new blogger and I feel honoured for visiting me. Thank you for your kind words. It is an easy project (but it takes a lot of time). Maybe you should consider to give it a try!

      Διαγραφή
  9. Ωραίο, χρήσιμο, πρακτικό και ανακυκλώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου, καλώς ήρθες ξανά στο σπιτάκι μου. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πράγματι, είναι ένα όμορφο χαλάκι, χαίρεσαι να το βλέπεις κάθε μέρα, καμαρώνεις για τη δημιουργία σου, είναι πρακτικό, μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείς, και φυσικά μπορεί να γίνει με αξιοποιούμενα ανακυκλωμένα υλικά (π.χ. λωρίδες από παλιά μπλουζάκια ή οποιαδήποτε υφάσματα έχουμε στη διάθεσή μας).

      Διαγραφή
  10. Świetne i praktyczne .Twój blog to kopalnia pomysłów .Pozdrawiam cieplutko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. Thank you, Gayle. I am glad that you like my handmade rug. Welcome to my new blog. We will change visits for creative ideas. Kisses, my friend.

      Διαγραφή

Love to read your comments.
Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας.